INGREDIENTE

  • 600 gr pulpa de vita
  • 400 gr cartofi
  • 120 gr morcovi
  • 500 gr ciuperci
  • 150 gr ardei gras
  • 200 gr ceapa
  • 2-3 lg pasta de tomate
  • 2-3 lg ulei
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 3 foi de dafin
  • o lingurita boia de ardei
  • patrunjel

MOD DE PREPARARE

  • carnea se taie cuburi si se fierbe pana devine moale
  • legumele se curata si se spala.
  • ceapa se taie cuburi mai mari, morcovii rondele, ciupercile in doua sau in 4 daca sunt mari, ardeiul cuburi mari, cartofii cuburi mici.
  • intr-o tigaie cu cele 3 lg de ulei se soteaza intai ceapa cu ardeiul 2-3 min, se adauga morcovii si cartofii si se mai soteaza 3 min.
  • se adauga carnea fiarta.
  • se adauga 300 ml zeama in care a fiert carnea si se fierb 15 min
  • se adauga ciupercile si se mai fierb 10 min.
  • se mai adauga zeama in functie de cat de multa apa au lasat ciupercile.
  • se adauga pasta de tomate, usturoiul taiat felii si se condimenteaza.
  • se mai fierbe 3 min si se adauga la final patrunjelul taiat marunt.

Va doresc pofta buna!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here